Over ons

Een onderscheidende camping waar je naast je alledaagse verblijf mogelijkheden hebt om je leven meer inhoud te geven.

Waterman Leeft als een Helder Begin
Aquarian Lighthouse geeft de mensheid weer zin

Esther, Isabel en Mura zijn samen met hun gezinnen de bewoners van het Domein. Het Domein is ontstaan uit de wens een plek aan te kunnen bieden waar mensen zich kunnen bezinnen op het leven. Met daarnaast de mogelijkheden om vragen te stellen, lessen te volgen en te ontspannen. Wij zijn vier jaar geleden verhuisd vanuit De Meern in de provincie Utrecht. En met ons zijn nog 24 mensen hier in de buurt gaan wonen. Deels voor dit prachtige landschap, deels om de drukte van het westen achter zich te laten en voor het grootste deel, omdat ze de lessen van dichtbij wilden blijven volgen.

Na vijf jaar overal in Nederland gezocht te hebben, zijn we hier terechtgekomen. Dit was absoluut meteen de plek waar we wilden wonen. Helaas was er geen toestemming om hier een groepsaccommodatie te faciliteren. Dit is de reden waarom het een camping geworden is. Door de camping vorm te geven met de Elementen, de mogelijkheden van huisjes, het exclusieve ontwerp zijn we de camping Domein gaan noemen. We willen daarmee de meerwaarde van deze plek aangeven. Alle ingrediënten zijn hier aanwezig om van je vakantie een zinvol en waardig verblijf te maken.

sunrise in the pine trees forest
DGB-5480

MuRa

Initiatiefneemster van deze boeiende camping. Ik draag zorg voor de activiteiten die op de camping gegeven worden. Mijn verlangen is de gasten antwoorden op levensvragen mee te geven door middel van de wandelingen, oefeningen, meditaties en bijeenkomsten. Al jaren geef ik uitleg aan hoe te leven in een veranderende tijd. Ik doe dat vanuit een diepe liefde voor het behoud van de mens en de natuur.

Esther

Ik werk met hart en ziel mee aan dit initiatief. De visie, het terrein de activiteiten en alles erom heen maken mij blij. Ik ben dan ook degene die je graag welkom heet met een lekkere kop koffie/thee en eigengemaakt gebak  die ik aanbied op het terras. Ik werk hier vanaf het begin en doe vooral het terras en allerhande klussen, zoals schoonmaken, receptiewerk en een praatje maken. Ik kijk weer uit naar een veelbelovend seizoen.

Forest
DGB-5514-768x512
Deer in forest, Grand Canyon National Park, Arizona, USA
DGB-8993-768x512

Isabel

Ik ben medebewoonster en medewerkster. Ik zorg grotendeels voor de woningen en haar gasten, het sanitairgebouw en de boekhouding. Daarnaast help ik zoveel mogelijk bij de activiteiten. Ik vind het heerlijk de dag te starten in de rivier en om de oefeningen in de ochtend te doen. Ik ben meeverhuisd met mijn gezin Elin (2009) en Mika (2013) en wij genieten iedere dag van de rust en de ruimte. Mijn liefde zit in het schrijven van inspirerende teksten.

Groot Besselink

Luxe domein in Almen (Achterhoek). Kom in alle rust genieten en bezinnen op onze gloednieuwe, exclusieve camping in de Achterhoek met luxe accommodaties. Verwonder je over de onder architectuur ingerichte opzet van het terrein en de stilte om je heen. Geniet van je ruime plaats of accommodatie, het overweldigende uitzicht & de kabbelende rivier. Ons domein is een oase van rust, ruimte, uitzicht én inspiratie.

Luchtfoto Groot Besselink
FotosArtboard 6